Ditë të çuditshme.⁉

Ditë të çuditshme.⁉
Burra dhe gra të martuar mashtrojnë dhe tradhëtojnë njëri-tjetrin, duke pretenduar se u mungon romanca dhe përkujdesi!
Ditë të çuditshme.⁉
Baballarët dhe nënat përkujdesen për ushqim dhe veshmbathje për fëmijët e tyre dhe harojnë të mbjellin tek ata vlerat dhe moralin!!
Ditë të çuditshme.⁉
Punonjësit nuk kanë sinqeritet në punën e tyre, duke pretenduar se paga është e ulët dhe harrojnë që Zoti është Ai që u jep bereqet në rizkun e tyre hallall dhe e largon haramin!!
Ditë të çuditshme.⁉
Vajzat në ditët më të bukura të jetës së tyre postojnë foto, që edhe kafshët do të turpëroheshin nëse do t’i shihnin!!
Ditë të çuditshme.⁉
Vajzat dhe djemtë kalojnë orë të gjata duke ecur e duke u argëtuar nëpër tregje, kurse lodhen që në rekatin e parë të namazit!!
Ditë të çuditshme.⁉
Djem dhe vajza degjojnë muzikë me kraharor të hapur, por kur dëgjojnë fjalën e Zotit u ngushtohet kraharori, sikur ngjiten në majë të malit , dhe nuk e dinë se hallalli nuk përzihet me haramin!!
Ditë të çuditshme.⁉
Blejnë më të shtrenjtat, më të shijshmet, më të mirat, më pak apo më shumë, paguajnë me qindra, por kur shohin një sënduk lëmoshe, kërkojnë për ndonjë monedhë hekuri ta hedhin në të dhe më pas krenohen me kërcitjen e saj kur bie në sënduk!!..