Profeti alejhi selam dhe mundja

* Një herë Profeti alejhi selam bëri mundje me një burrë që quhej Rukan. Këtë burrë  nuk e kishte mundur deri atëherë askush, por Profeti alejhi selam e mundi dhe e hodhi në tokë”.

* Organizonte aktivitete të mundjes së lirë midis fëmijëve dhe moshave të reja.